Waarom sponsor worden

Als lid van Turnaround Management Association Nederland ben je aangesloten bij hét netwerk gericht op het verenigen en verbinden van turnaround professionals. Omdat we regelmatig benaderd worden om het unieke netwerk van de vereniging te mogen benutten én omdat we de kernactiviteiten van de vereniging verder vorm willen geven heeft het bestuur een aantal sponsormogelijkheden uitgewerkt, waarin deze aspecten samengebracht worden.

We hebben sponsorpakketten geformuleerd waarvan wij denken dat deze bij jouw bedrijfsstrategie kunnen aansluiten. Hierdoor krijg je de unieke kans doorlopend onder de aandacht te komen bij of toegang te krijgen tot ons gespecialiseerde en professionele netwerk met hoge toegevoegde waarde. Hierbij is het uitgangspunt dat de gevraagde financiële bijdrage een fractie is van de waarde van de exposure. Naast een hoofdsponsor zijn we jaarlijks -ter ondersteuning van het bovenstaande- op zoek naar een aantal netwerk- en kennissponsoren.

Als jouw belangen als professionele partij in dit segment en onze verenigingsdoelstellingen overeenkomen neem dan contact met ons op: secretariaat@tma-nederland.nl.

TMA Nederland bedankt de huidige hoofdsponsor, netwerksponsoren én kennissponsoren voor het vertrouwen en de mogelijkheid de kernactiviteiten van de vereniging verder vorm te geven!

Sponsorpakketten

In bijgaand bestand tref je de mogelijke sponsorpakketten. We denken dat deze bij jouw bedrijfsstrategie kunnen aansluiten. Hierdoor krijg je de unieke kans doorlopend onder de aandacht te komen bij of toegang te krijgen tot ons gespecialiseerde en professionele netwerk met hoge toegevoegde waarde.