Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Account voor gasten van sponsors

op de website van TMA Nederland

Gasten van sponsors kunnen hier een account aanmaken om zich aan te melden voor bijeenkomsten of het diner van TMA Nederland. Dit account vergemakkelijkt de verwerking van persoonsgegevens en zorgt ervoor dat wij beter kunnen voldoen aan de AVG eisen.

Accountgegevens

Persoonsgegevens

Bedrijfsgegevens

Privacy

Kosten
Voor gasten van sponsors is deelname aan bijeenkomsten en het diner gratis.

Afmelden
Gasten van sponsors kunnen zich voor een bijeenkomst te allen tijde kosteloos afmelden. Voor het diner kunt u zich tot uiterlijk 10 dagen voorafgaand kosteloos afmelden. Hierna is kosteloos afmelden helaas niet meer mogelijk en ontvangt de sponsor van ons per e-mail een factuur. U kunt zich afmelden via uw account onder Mijn TMA

Beeldmateriaal
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging kan het zijn dat er tijdens een bijeenkomst of een diner foto's en/of video's gemaakt worden. Dit beeldmateriaal kan op een later tijdstip gebruikt worden op nieuws- of promotiemateriaal, social media platforms en websites van TMA Nederland. De foto's en/of video's blijven bewaard als naslagmateriaal. Als u hier bezwaar tegen heeft, dan verzoeken wij u dit voorafgaand aan een bijeenkomst of een diner door te geven aan ons secretariaat.

E-mailadres
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor relevante informatie of een éénmalige enquête met betrekking tot de bijeenkomst of het diner waarvoor u zich heeft aangemeld.

Deelnemerslijst
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging worden uw naam en bedrijfsnaam op een deelnemerslijst op onze website geplaatst, bij de informatie over de bijeenkomst of het diner waarvoor u zich heeft aangemeld. Verder wordt deze lijst als hand-out aan alle deelnemers van de desbetreffende bijeenkomst meegegeven. Bij het diner worden geen hand-outs meegegeven. 

Privacy
Wij doen er alles aan om de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de AVG te behandelen. U kunt de privacy verklaring van TMA Nederland hier nalezen. Door het aanmaken van een account bevestigt u dat u onze privacy verklaring heeft gelezen en hiermee akkoord gaat. 

Voor vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met ons secretariaat (secretariaat@tma-nederland.nl of 06 81 37 88 60).

Velden met een * zijn verplicht