Dit is het aanmeldformulier voor niet-leden. Wilt u zo vriendelijk zijn per persoon één aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.

Kosten
Voor niet-leden zijn de kosten voor deelname aan de Nieuwjaarsbijeenkomst €35,00 excl. BTW per persoon. U ontvangt na de bijeenkomst per e-mail een factuur.

Annuleren
Na aanmelding kunt u zich tot uiterlijk 3 werkdagen voorafgaand aan de bijeenkomst afmelden zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Hierna is kosteloos afmelden helaas niet meer mogelijk en ontvangt u van ons per e-mail een factuur ten bedrage van €35,00 excl. BTW per persoon.

Beeldmateriaal
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging kan het zijn dat er tijdens de bijeenkomst foto's en/of video's gemaakt worden. Deze kunnen op een later tijdstip gebruikt worden op nieuws- of promotiemateriaal, social media platforms en websites van TMA Nederland.

Deelnemerslijst/mailadres
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging worden uw naam en bedrijfsnaam op een deelnemerslijst op onze website geplaatst. Verder wordt deze lijst als hand-out meegegeven aan alle deelnemers. Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor de laatste informatie met betrekking tot deze bijeenkomst.

Voor vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met secretariaat@tma-nederland.nl. Onze privacyverklaring kunt u nalezen op www.tma-nederland.nl/privacy-verklaring.

Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden.