Dit is het aanmeldformulier voor het jaarlijkse diner voor sponsors en/of genodigden. Wilt u zo vriendelijk zijn per persoon één aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.
Kosten
Voor sponsors en/of genodigden is deelname aan het jaarlijkse diner gratis. Het aantal gratis deelnemers is voor sponsors afhankelijk van het sponsorpakket; de sponsor is hierover per e-mail geïnformeerd.

Annuleren
Sponsors en/of genodigden kunnen zich ook afmelden voor het jaarlijkse diner zonder dat hieraan kosten verbonden zijn. Wel wordt hen gevraagd het secretariaat van TMA Nederland zo spoedig mogelijk te informeren zodat we anderen de gelegenheid kunnen geven aan het diner deel te nemen. Het diner is namelijk vrijwel altijd uitverkocht.

Beeldmateriaal
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging kan het zijn dat er tijdens het diner foto's en/of video's gemaakt worden. Deze kunnen op een later tijdstip gebruikt worden op nieuws- of promotiemateriaal, social media platforms en websites van TMA Nederland.

Contactgegevens
Uw mailadres wordt gebruikt voor de laatste informatie met betrekking tot dit diner. Daarnaast worden uw naam en bedrijfsnaam op een deelnemerslijst op onze website vermeld.

Voor vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met secretariaat@tma-nederland.nl. Onze privacyverklaring kunt u nalezen op www.tma-nederland.nl/privacy-verklaring.

Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden.