Dit is het aanmeldformulier voor het TMA Diner voor leden. Wilt u zo vriendelijk zijn per persoon één aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.
Kosten
Voor leden van TMA Nederland zijn de kosten voor deelname aan het TMA Diner €100,00 excl. BTW per persoon. Een week voorafgaand aan het diner ontvangt u per e-mail een factuur.

Annuleren
Na aanmelding kunt u zich tot uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan het TMA Diner afmelden zonder dat hieraan kosten verbonden zijn. Hierna is kosteloos afmelden helaas niet meer mogelijk en ontvangt u per e-mail een factuur ten bedrage van €100,00 excl. BTW per persoon.

Beeldmateriaal
In verband met het netwerkkarakter van onze vereniging kan het zijn dat er tijdens de bijeenkomst foto's en/of video's gemaakt worden. Deze kunnen op een later tijdstip gebruikt worden op nieuws- of promotiemateriaal, social media platforms en websites van TMA Nederland.

Contactgegevens
Uw mailadres wordt gebruikt voor de laatste informatie met betrekking tot dit diner en mogelijk éénmalig voor het toesturen van een enquête. Daarnaast worden uw naam en bedrijfsnaam op een deelnemerslijst op onze website vermeld.

Voor vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen met secretariaat@tma-nederland.nl. Onze privacyverklaring kunt u nalezen op www.tma-nederland.nl/privacy-verklaring.

Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden.